2019
06:07
Gegužės 25

1 – 3 m. vaikų amžiaus grupės 15 dienų valgiaraštis

Redaguota: 2018-10-16 08:37

 

1 SAVAITĖ

PIRMADIENIS

( 1 diena)

ANTRADIENIS

(2 diena)

TREČIADIENIS

(3 diena)

KETVIRTADIENIS

(4 diena)

PENKTADIENIS

(5 diena)

Pusryčiai

Miežinių kruopų košė 150

Grūdų paplotėliai 15

Nesaldinta žolelių (mėtų) arbata

150

Vaisiai 75

Pietūs

Žirnių sriuba 100

Grietinė 30% – 5

Viso grūdo makaronai su troškintos mėsos ir pomidorų padažu 105 / 45

Troškinti kopūstai 60

Švieži pomidorai 30

Viso grūdo duona 30

Vanduo 100

Vakarienė

Omletas su grikių kruopomis

80

Duona ruginė 20

Pienas 100

Vaisiai 70

Pusryčiai

Varškės ( varškė 9% ) spygliukai

75

Nesaldintas jogurtas 2,5 % – 10

Ramunėlių arbata (nesald. ) 150

Vaisiai 135

Pietūs

Perlinių kruopų sriuba 100

Grietinė 30% 5

Keptas vištienos maltinukas 60

( konvekcinėje krosnyje)

Bulvių košė 80

Pupelių salotos su agurkais su nerafinuotų saulėgrąžu aliejumi 50

Viso grūdo duona 20

Vanduo 100

Vakarienė

Sumuštinis su sviestu ir fermentiniu sūriu 45%

30 / 3 / 15

Pienas 2,5% 150

Traškios morkytės 80

Pusryčiai

Ryžių kruopų košė 150

Grūdų paplotėliai 15

Nesaldinta žolelių (erškėtrožių) arbata 150

Vaisiai 75

Pietūs

Pupelių sriuba su miltiniais kukulaičiais (su viso grūdo miltais) 60 / 40

Grietinė 30% 5

Kiaulienos išpjovos ir daržovių

( bulvių – morkų) troškinys

50 / 100

Šviežių kopūstų, morkų, obuolių salotos su nerafinuotu saulėgrąžu aliejumi  50

Viso grūdo duona 25

Vanduo 100

Vakarienė

Virtinukai su varške 9%  50

Nesaldintas jogurtas  2,5% 5

Pienas  2,5% 150

Vaisiai 85

Pusryčiai

Sorų kruopų košė 150

Grūdų paplotėliai 15

Nesaldinta žolelių (melisos) arbata 150

Vaisiai 75

Pietūs

Agurkinė su perlinėmis kruopomis 100

Grietinė 30% 5

Ryžių plovas su vištienos filė

70 / 50

Pieno padaže troškintos morkos

60

Švieži pomidorai 30

Viso grūdo duona 25

Vanduo 100

 

Vakarienė

Bulvių tyrė 100

Kefyras 2,5% 150

Vaisiai 130

 

Pusryčiai

Kiaušinienė su pomidorais

60 / 32

Kakava su pienu 2,5% 150

Ruginė duona 20

Vaisiai 100

Pietūs

Šviežių kopūstų sriuba  100

Nesaldintas jogurtas 2,5% 5

Keptas žuvies maltinukas 60

( konvekcinėje krosnyje)

Grikių kruopos su morkomis ir svogūnais 50

Troškinti burokėliai 60

Švieži agurkai 30

Viso grūdo duona 20

Vanduo 100

 

Vakarienė

Lietiniai ( su viso grūdo miltais)

80

Grietinė 30% 5

Pienas 2,5% 100

Vaisiai 70

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo turintys javai (t. y. kviečiai, rugiai,

miežiai), sezamo sėklos, kiaušiniai, pienas ir jo produktai.

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo turintys javai (t. y. kviečiai,rūgiai),

sezamo sėklos, kiaušiniai,

pienas ir jo produktai.

 

Dienos patiekaluose yra alergijas sukelenčios medžiagos: glitimo turintys javai (t. y. kviečiai,rugiai),

sezamo sėklos, kiaušiniai, pienas ir jo produktai.

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo turintys javai ( t.y. kviečiai,rugiai),

sezamo sėklos, kiašiniai, pienas ir jo produktai.

Dienos patiekaluose yra alergijas sukeliančios medžiagos: glitimo turintys javai ( t.y. kviečiai,rugiai),

sezamo sėklos, kiaušiniai, pienas ir jo produktai, žuvis.

 

 

 

 

 

2 SAVAITĖ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PIRMADIENIS

(6 diena)

ANTRADIENIS

(7 diena)

TREČIADIENIS

(8 diena)

KETVIRTADIENIS

(9 diena)

PENKTADIENIS

(10 diena)

Pusryčiai

Manų kruopų košė 150

Grūdų paplotėliai 15

Nesaldinta žolelių (mėtų) arbata

150

Vaisiai 100

Pietūs

Barščiai su bulvėmis 100

Nesaldintas jogurtas 2,5% 5

Grikių ir kiaulienos troškinys

115/ 35

Troškintos ( šaldytos) daržovės

40

Grietinės 30% ir pomidorų padažas 10

Švieži pomidorai 30

Viso grūdo duona 25

Vanduo 100

Vakarienė

Troškintos bulvės 100

Kefyras 2,5%  150

Vaisiai 80

Pusryčiai

Makaronai (viso grūdo) su fermentiniu sūriu  45% 130 / 20

Nesaldinta žolelių (ramunėlių)

arbata 150

Vaisiai 70

Pietūs

Perlinių kruopų sriuba 100

( augalinis)

Pupelių, ryžių ir morkų

troškinys 150 ( augalinis)

Šviežių kopūstų, morkų ir obuolių

salotos su nerafinuotų saulėgr.

aliejumi  50

Viso grūdo duona 20

Vanduo 100

Vakarienė

Sumuštinis su sviestu 82% ir

virta vištienos filė 30 / 4 / 15

Pienas 2,5% 150

Vaisiai 90

Pusryčiai

Kukurūzų kruopų košė 150

Grūdų paplotėliai 15

Nesaldinta (erškėtrožių) arbata 150

Vaisiai 100

Pietūs

Šviežių kopūstų sriuba  100

Nesaldintas jogurtas 2,5% 5

Virti jautienos kukuliukai 70

Virtos bulvės 80

Troškinti burokėliai 60

Švieži agurkai 30

Viso grūdo duona 20

Vanduo 100

Vakarienė

Varškės ( varškė 9%) suflė  50

Pienas 2,5% 150

Traškios morkytės 80

 

Pusryčiai

Virti varškėčiai (varškė 9 %) su grietine 30% 75 / 10

Nesaldinta žolelių (melisos)

arbata 150

Vaisiai 150

Pietūs

Pupelių sriuba 100

Grietinė 30% 5

Vištienos krutinėlė troškinta su ryžiais ir morkomis 65 / 75

Pekininių kopūstų su pomidorais salotos ( su nerafinuotų saulėgr.

aliejumi) 50

Viso grūdo duona 25

Vanduo 100

Vakarienė

Biri perlinių kruopų košė 80

Pienas 150

Vaisiai 70

Pusryčiai

Omletas 55

Ruginė duona 20

Kakava su pienu 2,5% 150

Vaisiai  110

Pietūs

Daržovių sriuba 100

Grietinė 30% 5

Kepta žuvis 50

( konvekcinėje krosnyje)

Rausvasis padažas su daržovėmis

20

Bulvių košė 80

Virtų burokėlių salotos su žaliaisiais žirneliais, raugintais

agurkais 55

Viso grūdo duona 30

Vanduo 100

Vakarienė

Sklindžiai (su viso grūdo miltais)

80

Nesaldintas jogurtas 5

Pienas 2,5 % 150

Vaisiai 70

Dienos patiekaluose yra alergijas sukeliančios medžiagos: glitimo

turintys javai( t.y. kviečiai, rugiai)

sezamo sėklos, pienas ir jo

produktai.

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo

turintys javai( t.y. kviečiai, rugiai)

sezamo sėklos, pienas ir jo

produktai.

Dienos patiekaluose yra alergijas sukeliančios medžiagos: glitimo turintys javai( t.y. kviečiai, rugiai)

sezamo sėklos, kiaušiniai, pienas

ir jo produktai.

Dienos patiekaluose yra alergijas sukeliančios medžiagos: glitimo

turintys javai( t.y. kviečiai, rugiai,

miežiai), sezamo sėklos, pienas

ir jo produktai.

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo

turintys javai( t.y. kviečiai, rugiai)

žuvis, kiaušiniai, sezamo sėklos,

pienas ir jo produktai.

 

3 SAVAITĖ

PIRMADIENIS

(11 diena)

ANTRADIENIS

(12 diena)

TREČIADIENIS

(13 diena)

KETVIRTADIENIS

(14 diena)

PENKTADIENIS

(15 diena)

Pusryčiai

Kvietinių kruopų košė 150

Grūdų paplotėliai 15

Nesaldinta žolelių (mėtų) arbata

150

Vaisiai 70

Pietūs

Bulvių sriuba su miežinėmis kruopomis 100

Grietinė 30% 5

Kalakutienos kukulis su morkomis 50

(konvekcinėje krosnyje)

Troškinti ryžiai su ciberžolėmis

80

Troškinti burokėliai 60

Švieži pomidorai 30

Viso grūdo duona 30

Vanduo 100

Vakarienė

Virti (viso grūdo) makaronai  80

Pienas 2,5% 150

Vaisiai 70

Pusryčiai

Avižinių dribsnių košė 150

Grūdų paplotėliai 15

Nesaldinta žolelių (ramunėlių)

arbata 150

Vaisiai  70

 

Pietūs

Barščiai su bulvėmis 100

Nesaldintas jogurtas 2,5% 5

Kepti varškėčiai ( varškė 9%) 120

(konvekcinėje krosnyje)

Grietinė 30% 9

Vaisių salotos 40

Viso grūdo duona 20

Vanduo 100

 

Vakarienė

Troškintos bulvės  100

Kefyras 2,5% 150

Traškios morkytės 115

Pusryčiai

„Tinginėliai“ – virti  varškėčiai (varškė 9% ) 80

Grietine 30%  10

Nesaldinta žolelių (erškėtrožių)

arbata 150

Vaisiai 90

 

Pietūs

Žirnių sriuba 100

Grietinė 30% 5

Keptas kiaulienos apkepas  60

(konvekcinėje krosnyje)

Bulvių košė 80

Troškinti kopūstai 60

Švieži pomidorai 30

Viso grūdo duona 20

Vanduo 100

 

Vakarienė

Sumuštinis su sviestu, kiaušiniu

30 /4 /  20

Pienas 2,5% 150

Vaisiai 70

Pusryčiai

Grikių kruopų košė 150

Grūdų paplotėliai 15

Nesaldinta kmynų arbata

150

Vaisiai 70

Pietūs

Ryžių – pomidorų sriuba 100

Grietinė 30% 5

Garuose virti kiaulienos kukuliukai 70

Virtos perlinės kruopos 80

Troškintos ( šaldytos daržovės)

40

Grietinės ir pomidorų padažas 10

Švieži agurkai 30

Viso grūdo duona 20

Vanduo 100

Vakarienė

Lietiniai ( su viso grūdo miltais) su bananais ir vaniliniu padažu 70/ 22/ 10

Pienas 2,5% 150

Vaisiai 70

Pusryčiai

Omletas su fermentiniu sūriu

45% 82 / 8

Ruginė duona 20

Nesaldinta žolelių (melisos)

arbata 150

Vaisiai 100

Pietūs

Barščiai su pupelėmis 100

Nesaldintas jogurtas 2,5%  5

Keptas žuvies apkepas 60

(konvekcinėje krosnyje)

Virtos bulvės 80

Rausvasis padažas su

daržovėmis 20

Kopūstų, pomidorų ir agurkų

salotos su nerafinuotų    saulėgrąžų aliejumi 55

Viso grūdo duona 30

Vanduo 100

Vakarienė

Virti makaronai (viso grūdo) su varške 9% 50 / 20

Pienas 2,5% 150

Vaisiai 70

 

 

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo

turintys javai (t.y. kviečiai, rugiai, miežiai), kiaušiniai, sezamo sėklos, pienas ir jo produktai.

Dienos patiekaluose yra alergijas sukeliančios medžiagos: glitimo

turintys javai (t.y.kviečiai, rugiai,

avižos), sezamo sėklos, pienas ir

jo produktai, kiaušiniai.

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo

turintys javai (t.y. kviečiai, rugiai), sezamo sėklos, pienas ir jo produktai, kiaušiniai.

 

 

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo

turintys javai (t.y. kviečiai, rugiai), sezamo sėklos, pienas ir jo produktai, kiaušiniai.

Dienos patiekaluose yra alergijas

sukeliančios medžiagos: glitimo turintis javai ( t.y. kviečiai, rugiai), sezamo sėklos, pienas ir

jo produktai, žuvis, kiaušiniai.