2024
09:35
Balandžio 20

Apsilankymas Jašiūnų „Aušros“ gimnazijoje

Redaguota: 2017-03-23 14:12

 

   Kovo 23 dieną Jašiūnų lopšelio-darželio „Žilvitis“ ugdytiniai lankėsi Jašiūnų „Aušros“  gimnazijoje.  Gimnazijos mokiniai parengė įspūdingą koncertą, kurio metu skambėjo dainos, eilėraščiai bei sveikinimo žodžiai susirinkusiems svečiams. Susitikimo kulminacija tapo spektaklis „Piteris Penas“.

   Mus labai šiltai sutiko, buvo įdomu klausytis apie gimnaziją, jos mokytojus, mokinius. Mes lankėmės keliose  klasėse ir pastebėjome, kad visos mokytojos yra labai draugiškos ir bendraujančios. Gražiai buvo pristatyta gimnazijos veikla, mokiniai ir mokytojai su pasididžiavimu rodė, kaip šviesu, gražu ir saugotina mokytis gimnazijoje. Gimnazijoje  gausu   įvairių vaikų piešinių, pabrėžiančių įstaigos savitumą. Gimnazijos aplinka paliko vaikams labai gerą įspūdį. Laikas praleistas gimnazijoje prabėgo greitai ir linksmai.

  Nuoširdžiai dėkojame„Aušros“ gimnazijos draugams ir mokytojoms iš „Aušros“ gimnazijos už netradiciškai organizuotą edukacinę programą. Dėkojame direktorei, mokytojoms ir mokiniams už gražų priėmimą.